HP685U GPS DMR Portabel 400-527Mhz 2000mAh - IP67 (Zonder Oplader)

525,14

Excl. BTW: 434,00

Excl. BTW:
434,00
Model:
HP685U
Levertijd:
7 werkdagen
Omschrijving
De HP685 handheld DMR-radio is klein en licht van stijl en levert toonaangevende audioprestaties en uitgebreide dekking, samen met een lithium-polymeerbatterij, het vermogen om in extreme omgevingen te werken en ondersteuning voor een overvloed aan functies. De HP685 DMR-handheld is een gebruiksvriendelijke tweerichtings digitale radiotool voor klantgericht personeel, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun dagelijkse taken en de efficiëntie kunnen verbeteren.

LICHT EN STIJLVOL
De gestroomlijnde HP685 is compact en licht en ontworpen voor gebruiksgemak met een tactiele PTT en programmeerbare knoppen voor algemene functies. De geïntegreerde BT5.0-technologie zorgt voor een flexibele draadloze verbinding met accessoires voor handsfree bediening.

CLEAR AUDIO
De HP685 gebruikt de geavanceerde AI-gebaseerde ruisonderdrukkingstechnologie om het ongewenste achtergrondgeluid te verminderen en het gehuil te verminderen, met behoud van een hoge audiohelderheid. Gebruikers kunnen nu horen en gehoord worden, ongeacht het geluid.

LANGE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ
De HP605 heeft standaard een lange batterijduur van meer dan 20 uur @ 5-5-90. Gebruikers hoeven de radio niet meer op te laden of de batterij te vervangen tijdens hun dienst

ROBUUST EN DUURZAAM
De HP685 is vervaardigd om te voldoen aan de MIL-STD-810 G-standaard, heeft een IP67-classificatie en is bestand tegen een val van 2 meter om bestand te zijn tegen de zwaarste gebruikersomgevingen

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN
De HP6-serie is ontworpen voor gebruiksgemak in een compacte en discrete vorm. Tactiele PTT, programmeerbare knoppen en toetsen zorgen ervoor dat professionals positief kunnen reageren.

VERGROOT BEREIK
Dankzij de verbeterde ontvangergevoeligheid biedt de HP6-serie betere connectiviteit, zowel in marginale dekkingsgebieden als binnenshuis. Dit zal zorgen voor verbeterde veiligheid en operationele voordelen voor operators in het veld.

ROAMEN
Optioneel, met roaming kunnen radio's tussen locaties in het IP Multi-site Connect-systeem of XPT Multi-site-systeem bewegen zonder de verbinding te verbreken.