PNC 380 pro versie

272,25

Excl. BTW: 225,00

Excl. BTW:
225,00
Model:
PNC 380 pro versie
Levertijd:
7 werkdagen
Omschrijving
  • HD-camera (5MP) met zaklamp (PNC380 Pro)

  • NFC-functionaliteit (PNC380 Pro)

  • Verbeterd ergonomisch ontwerp

  • Volledig toetsenbord en speciale noodknop

  • Dual-mic ruisonderdrukkingstechnologie

  • Batterij met lange levensduur (4.000 mAh)

  • IP67 en MIL-STD-810G


De PNC380 is een eenvoudig te bedienen LTE-handradio met de kenmerken van een volwassen PMR-radio.
Dankzij PTT over Cellular (PoC) maakt het snelle spraakcommunicatie en gegevensoverdracht mogelijk, evenals een bijna onbeperkte verbinding via LTE mobiele radionetwerken (4G) en WiFi.
De PNC380 is de ideale oplossing voor verschillende scenario's en combineert de klassieke voordelen van PMR-radio's zoals een volledig toetsenbord, speciale noodknop en heldere audio met breedbandtoepassingen en innovatieve functies zoals een HD-achteruitrijcamera en NFC-chip (Pro-model).

Blijf in contact, blijf op de hoogte
Dankzij de brede dekking van 2G-, 3G-, 4G- en Wi-Fi-netwerken van verschillende providers, biedt de PNC380 naadloze communicatie in uw land. Praat met groepen of individuen direct met een druk op de PTT-knop, of bel naar believen met het volledige toetsenbord.

Twee varianten: Basic en PRO
De PNC380 is verkrijgbaar in twee varianten. De Pro-variant biedt zijn gebruikers verschillende belangrijke functies, zoals een HD-camera met 4G live video-ondersteuning, NFC-ondersteuning, snel opladen, meer opslag en RAM.


IP67 en MIL-STD-810G
Gecertificeerd met IP67-classificatie, de radio is volledig beschermd tegen stof en is 30 minuten waterdicht tot 1 meter. De radio voldoet ook aan de MIL-STD-810G-standaard en is bestand tegen een val van 1,2 meter.


Verbeterd ergonomisch ontwerp
Compact en ergonomisch ontwerp, gecombineerd met de opzettelijke zijtoetsen, maakt de bediening met één hand eenvoudig en comfortabel. De antislip textuur case zorgt voor een stevige grip, zelfs in vochtige omstandigheden.